• EN EN
  • VI VI
  • JP JP
  • KR KR
  • Русский Русский
Study with us

"You're from your family, the social makes you popular but EAS Vietnam brings you up to the next future level!"

Your Study Options

At EAS Vietnam you can choose your own study journey. We have a range of options to suit your needs.

Early school leavers & High school students

We have alternative study options such as solf skills, living skills, communication skills, start up, sale skills, middle manager skills, officer skills. We are also provided EAs Vietnam International University Outreach (IUO) study with from 24 to 30 months time.

Study online

EAS Vietnam offers courses and modules online with hand-on, practice experience in leaderships & administration HR G23.0. (IHHR Institute)

Study courses & Work courses

We offer both study courses for whom wonder to improve their innovation theory and work courses for whom wonder improve their innovation in both theory and practice. 

Postgraduate Diploma courses (MLA); Leaderships Certificate courses; Management Certificate courses (MLS),  CBA, Mini MBA short and mini courses

Tại EAS Việt Nam, chúng tôi luôn cố gắng thiết kế các khóa học sao cho ưu việt nhất để giới thiệu tới các bạn và công khai các thông tin liên quan tới các khóa học trên website. Chúng tôi không ngừng đổi mới phương pháp giảng dạy và cập nhật học thuật để đáp ứng nhu cầu ngày càng cao của thị trường lao động và hoạt động nghề nghiệp theo chuẩn nhân lực cấp cao quốc tế EAS-IHHRM G23.0. Chúng tôi cũng sẵn sàng đáp ứng những yêu cầu về khóa học theo từng đơn vị, cá nhân với mức học phí cạnh tranh nhất.
Các thông tin về học phí, địa điểm, chất lượng và các thông tin có liên quan các bạn có thể xem trực tiếp trên website hoặc liên hệ với chúng tôi qua số máy: 0246 656 9157.

Đăng ký ngay
1
Bạn cần hỗ trợ?