• EN EN
  • VI VI
  • JP JP
  • KR KR
  • Русский Русский
Student Life

"You're from your family, the social makes you popular but EAS Vietnam brings you up to the next future level!"

New to EAS Vietnam

Preparing to start learning and studying at EAS can be a big change for many of our students. We offer the most important things that you need to know as a new student to help get started including rules clothing academic, writing standard, working regulation.

Welcome to EAS Vietnam

Congratulation on your offer! You are win our scholarships and let started

Read Academic Articles, working condition papers, learnt how to get on well with new ways in learning and improving your abilities, your jobs.

Counselling with Instructor during you study and work in EAS Vietnam

Tại EAS Việt Nam, chúng tôi luôn cố gắng thiết kế các khóa học sao cho ưu việt nhất để giới thiệu tới các bạn và công khai các thông tin liên quan tới các khóa học trên website. Chúng tôi không ngừng đổi mới phương pháp giảng dạy và cập nhật học thuật để đáp ứng nhu cầu ngày càng cao của thị trường lao động và hoạt động nghề nghiệp theo chuẩn nhân lực cấp cao quốc tế EAS-IHHRM G23.0. Chúng tôi cũng sẵn sàng đáp ứng những yêu cầu về khóa học theo từng đơn vị, cá nhân với mức học phí cạnh tranh nhất.
Các thông tin về học phí, địa điểm, chất lượng và các thông tin có liên quan các bạn có thể xem trực tiếp trên website hoặc liên hệ với chúng tôi qua số máy: 0246 656 9157.

Đăng ký ngay
1
Bạn cần hỗ trợ?